P: Da li ste fabrika ili trgovačka kompanija?
O: Mi smo fabrički fokusirani na projektovanje, proizvodnju, montažu, instalaciju i otklanjanje grešaka raznih vrsta mašina za punjenje, mašina za zatvaranje i mašina za etiketiranje od 2003.

P: Možete li poslati video koji pokazuje kako vaša mašina radi?
O: Svakako, napravili smo sve video zapise naše mašine.

P: Da li radite test prije slanja?
O: Uvijek testiramo mašinu u potpunosti i uvjeravamo se da radi glatko prije isporuke.

P: Koji je rok plaćanja i trgovinski uslovi?
O: Prihvatamo plaćanja T/T, Western Union, MoneyGram, Alibaba Trade Assurance.
Trgovinski termin: EXW,FOB,CIF,CNF.

P: Koji je MOQ i garancija?
O: Ne postoji MOQ, dobrodošli na narudžbu, obećavamo 12 mjeseci garancije.

P: Kakav paket za slanje?
O: Koristite osnovnu streč foliju oko cijele mašine i upakovanu u izvezenu drvenu kutiju, također može biti prema vašim zahtjevima.

P: Ako mašina nije u garantnoj godini, šta možemo učiniti ako se neki dijelovi pokvare?
O: Nudimo mašinu tokom celog životnog veka, ako su neki rezervni delovi pokvareni nakon godinu dana, kupci mogu kupiti rezervne delove na lokalnom tržištu ili kupiti od dobavljača, možemo poslati rezervne delove kupcima za 24 sata. A svi dijelovi naših strojnih dijelova su originalni svjetski poznatog brenda, lako ih je pronaći u lokalnoj zajednici.

P: Koja je vaša garancija?
O: Za mašine garantujemo jednu godinu. U garantnoj godini, svi rezervni dijelovi su bili pokvareni zbog problema s kvalitetom VKPAK-a, rezervni dijelovi će biti isporučeni besplatno za kupce, kupac mora platiti troškove transporta ako je paket težine veći od 500 grama. Rezervni dijelovi koji se lako troše nisu u uslove garancije, kao što su O prstenovi, kaiševi koji će biti isporučeni sa mašinom na godinu dana korišćenja.